Update 11-2020: het pakket voor MijnGezondheid.nl is inmiddels compleet beschikbaar.

Het is nu naast een E-consult ook mogelijk om uw dossier in te zien, afspraken online te maken met de assistente en de huisarts, medicijnen te bestellen etc.

Inloggen: u gaat naar de website www.mijngezondheid.net kies voor inloggen en log in met uw persoonlijke DigiD.

MijnGezondheid.net is een online omgeving waarmee u eenvoudig en snel gezondheidszaken bij uw huisarts kunt regelen.

Wat is een E-consult? : Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen.

Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw huisarts veilig in MijnGezondheid.net. 

 

Let op: een E-consult is niet voor dringende vragen, hiervoor dient u altijd te bellen!

Indien wij een mailadres van u hebben in de praktijk heeft u inmiddels een mail ontvangen om MijnGezondheid.net te activeren. Let op dit is persoonsgebonden! 

U kunt dan een account aanmaken op MijnGezondheid.net en inloggen met DigiD en sms functie of via de Digid app. Via de optie Mijn berichten kunt u een nieuw bericht maken met uw vraag voor de huisarts ( graag zo duidelijk mogelijk omschrijven ). De huisarts zal zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag.

Heeft u nog geen mail gehad over MijnGezondheid.net: dan hebben wij geen mailadres van u in ons systeem staan. Geef dan aan de assistente uw mailadres door en u wordt dan aangemeld voor MijnGezondheid.net en ontvangt de mail met daarin de instructies.

Het is niet verplicht gebruik te maken van MijnGezondheid.net u kunt uw vragen ook altijd telefonisch stellen!

Klik hier voor een instructie video van Mijn.Gezondheid.net

OPEN animatievideo:  Inzicht in uw eigen dossier

 

 

 

 

Breadcrumbs

Terug naar boven